Jun 8, 2014

F-cupin rallisarjan suosion kulmakiviä ovat runsas ja kovatasoinen osallistujakaarti, näyttävät ajolinjat ja tasaväkiset taistelut. Tätä viihdettä oli jälleen tarjolla ralliautoilusta kiinnostuneille lauantaina 7.6. Raision Urheiluautoilijoiden kilpailussa. Keskus sijaitsi Oripään lentokentällä, josta startattiin noin 200 km:n ja kuuden erikoiskokeen reitille. Vajaasta 170 kilpailijaparista yleiseen luokkaan kuului 44- osallistujaa.
Samuli Nevän Ja Juha Kivimäen edellisestä kilpailusta oli kolme viikkoa, jonka jäljiltä Toyota Corolla oli hyvissä säädöissä. Valmistautumiseen riitti normaalien huoltotoimien ja ajotreenin lisäksi parhaan Michelin -rengasvaihtoehdon valinta.

 

PALKINTONA YLEISKILPAILUN VOITTO!

Ennakkoon kovin vastus oli odotettavissa isomman luokan kuljettajilta.  Vahvat Volvopilotit Nuorala, Salminen ja Lavikainen löivät kirveensä kiveen jo kisan alkulenkillä mm. ulosajojen merkeissä. Tämän jälkeen tiukin vääntö käytiin Matti Nikanderin ja Jere Rekolan kanssa. Kolmeen kertaan Corolla oli jo kaatua, yhtään kovempaa emme olisi enää päässeet. Sekuntipeliksi muodostunut trilleri ratkesi kahdella viimeisellä erikoiskokeella meidän eduksemme. Kisan nopein kuljettaja oli Samuli Nevä!

Rallin tulokset www.mut-palvelu.fi

Tunnelma maalissa tulosten ratkettua oli loistava. Yleiskilpailuvoitto omistetaan koko teamin sitkeälle työlle ja tärkeille yhteistyökumppaneille. Seuraavan kerran starttaamme kisaan Elokuussa Haminassa.
Sivu 1 / 15  > >>