Feb 9, 2014

Samuli Nevän ja Juha Kivimäen kilpailut jatkuivat Kangasniemellä. Lauantaina 8.2. ajettiin kauden toinen F-cupin osakilpailu. Viiden erikoiskokeen ja noin 68 EK-kilometrin reitille starttasi 180 kilpailijaparia. Kangasniemen kilpailun järjestelyt olivat mutkatonta laatutavaraa. Ehkä ainoa poikkeus oli erikoinen päätös jättää suuri osa kilpailureitistä kokonaan auraamatta. Ensimmäiset kaksi erikoiskoetta sisälsivät paljon pientä tietä, jossa yleisen luokan kärki joutui putsaamaan uraa paikoin 15 cm:n lumipöhryssä. Tämä takasi tuloslistoihin piristävää vaihtelua, kun monesti kärjessä esiintyneet nimet eivät ehtineet kunnolla kahdenkymmenen nopeimman joukkoon.

 

LOPPULENKKI PELASTI KOKO KILPAILUN

Itse kuuluimme lähtönumerolla 5 siihen porukkaan, joka sai lumipöperöllä liukastellessamme kunnolla turpaan. Luokan ja yleiskisan kärkeen oli tauolle saavuttaessa kertynyt eroa jo minuutin luokkaa. Sama surkeus jatkui vielä kolmosella, mutta onneksemme kisan lopussa tilanne hieman parani.
Kaksi viimeistä EK:ta olivat isompaa tietä ja nämä oli yllättäen myös aurattu. Tässä nähtiin viimeinen tilaisuus torjua täydellinen katastrofi. Hyökkäsimme sen mitä Corollasta irtosi ja Etelä-Savolaisella tiellä mahtui liippaamaan. Tämä tuotti tulosta ja viimeiselle EK:lle ajoimme koko kisan pohjat. Rutistus nosti meidät yleiskilpailussa 10. ja luokassa 4.-sijoille. Rallin  voitti Jere Rekola. Tulokset:  www.tenab.net
Jatkoa F-cupin merkeissä seuraa 1.3. Valkealassa.

 
Sivu 1 / 13  > >>